TUŠ KABINE SA KLIZNIM VRATIMA ŠTEDE PROSTOR

Kupatilo je intimni prostor svakog doma, ali može da ostavi jak utisak na sve druge posetioce, pa se danas posvećuje velika pažnja njegovom uređenju. Ideja je mnogo, a vaše je da izaberete odgovarajući stil – retro, standardni ili moderni i da birate iz široke ponude proizvođača elemente i detalje za idealno kupatilo.

TUŠ KABINE SPAJAJU LEPO I KORISNO

Tuš kabine su sve češći element današnjih, savremenih kupatila. Za razliku od nekadašnjih, gabaritnih i glomaznih kada, one spajaju lepo i korisno, daju funkcionalnost uz odličan dizajn izrade. Mogu se birati četvrtaste, oble ili pravougaone tuš kabine, a uglavnom se postavljaju u uglove i na taj način štede prostor. Ukoliko imate malo kupatilo, staklo na njima će učiniti da izgleda znatno veće.

MODERNE TUŠ KABINE ZA UŽIVANjE

Savremene tuš kabine vrlo su slične đakuziju, pa mogu imati velike dimenzije, posebno kada se radi o dubini. Uz prostor za sedenje i mnogo vode, imaćete opuštanje kao u kadi. Takođe, tuš kabine mogu biti klasične samo sa postoljem, zatim zatvorene staklom, ali i najsavremenije – hidromasažne. One često imaju i mogućnost za puštanje muzike, odličnu rasvetu i mehanizme za podni, zidni ili kombinovani masažni sistem.

slide 3

 

KAKO IZABRATI TUŠ KABINU?

Tuš kabine se biraju prema finansijskim mogućnostima i raspoloživom prostoru. Ponuda je raznovrsna, a sve one imaju svoje prednosti i mane. Međusobno se razlikuju po funkcionalnosti, estetici i ceni. Danas se na tržištu mogu pronaći razni modeli, a možete ih uraditi i po svojoj želji i meri. Dizajneri su sve osmislili kako bi vam tuširanje bilo što komotnije.

Tuš kabine vam omogućavaju da držite korak sa vašim ograničenim vremenom čak i prilikom održavanja higijene. U tuš kabinu možete da odložite sve što vam je potrebno za jedno osvežavajuće tuširanje- od kupke sve do pilinga za telo. One odgovaraju na vaše estetske i funkcionalne zamisli.

Po načinu otvaranja tuš kabine delimo na fiksne tuš kabine ili paravani za kade (stakleni nepomerivi tuš paneli koji sprečavaju isticanje i prskanje vode na određenom delu kupatila) i otvarajuće tuš kabine koje mogu imati klizno otvaranje, otvaranje oko ose i harmonika otvaranje.

fiksni paravan 5 225x300

fiksni paravan 4 198x300

KABINE SA KLIZNIM VRATIMA

Visokokvalitetne tuš kabine sa kliznim vratima uglavnom su projektovane za prostore gde nema previše mesta.

Klizno otvaranje je veoma praktično i pogodno za ugradnju u manjim kupatilima. Karakteriše ih otvaranje u stranu, iza jednog ili više fiksnih delova. Okovi i šine za klizanje stakla mogu biti kružni ili četvrtasti.

Imaju široku upotrebu, te se mogu videti kako po luksuznim apartmanima i hotelima, ali i u kupatilu privatnih stanova i kuća. Atraktivan izgled, funkcionalnost, kao i širok raspon cena učinili su ih dostupim većem delu populacije. Praktično, a moderno rešenje našlo je put u savremenim domovima.

Praktična klizna vrata omogućavaju jednostavan ulaz u kabinu, a posle tuširanja voda sa njih kaplje u unutrašnjost kabine, pa će vaše kupatilo ostati uredno. Izgledaju aeorodinamično i daju kupatilu moderan izgled.