+381 63 502 368

Paravani za kadu

Paravan za kadu je inovacija u domenu opreme za kupatila, koja je nastala iz potrebe da se dodatno olakša tuširanje i poboljša estetski izgled kupatila. Moderno dizajnirani paravani kreirani su tako da ne zauzimaju mnogo prostora.

Savršeno se uklapaju u ambijent, a svojom elegantnom površinom poboljšavaju kompletan ugođaj i boravak u njemu.

Da bi korišćenje kupatila bilo prijatno ono mora biti i veoma funkcionalno. Bilo da je u pitanju manje ili veće, svaki deo ovog specijalnog prostora mora biti savršen i dobro iskorišćen.

Paravan za kadu je jednostavan dodatak koji daje kupatilu izuzetno elegantan i moderan stil. Pored toga, olakšava tuširanje i može biti odličan izbor kada je potrebno zaštititi ostale kupatilske elemenate od nepotrebnog kvašenja vodom. On je i odlična zamena za zavesu, jer stakleni okvir fizički odvaja kadu od drugog dela kupatila.

Ako ste dosad koristili zavesu u svom kupatilu, onda sigurno znate koliko se ona mora održavati i čistiti. A to može biti jako naporno. Fiksiran ram sa staklom na kadi izgleda u potpunosti kao sastavni deo kupatila i ne zauzima dodatni, niti suvišni prostor. Svedene linije, skladne boje uklopljene sa ostatkom keramike i staklena površina učiniće da manje kupatilo izgleda prostrano.

Staklo ostavlja i bolji vizuelni efekat, što posebno dolazi do izražaja u manjim toaletima. U pogledu materijala izrade razlikuju se stakleni paravani za kadu i oni od pleksiglasa. Stakleni su nešto najkvalitetnije i istovremeno dekorativno čime možete zaštititi kadu.

Call Now Button