Politika privatnosti

Politika privatnosti Ignis staklo

Kompanija Ignis staklo vodi računa o Vašoj privatnosti, zato sa Vašim podacima izuzetno pažljivo postupamo.

Sve informacije koje smo prikupili prilikom obrade Vaše porudžbine su u potpunosti bezbedne, neće biti ni pod kojim uslovima ustupljene trećem licu, osim u svrhu za koju su i prikupljene, a to je isporuka poručene robe! Ignis staklo garantuje tajnost Vaših podataka, što Vam osigurava potpuno sigurno i bezbedno poslovanje i saradnju sa kompanijom Ignis staklo. 

Zaštita privatnosti podataka

Da bismo uspešno obradili Vašu narudžbinu potrebni su nam Vaše ime i prezime, adresa, e-mail i broj telefona. Uz pomoć tih podataka bićemo u mogućnosti da Vam isporučimo željenu robu, kao i da Vas obavestimo o trenutnom statusu narudžbine.

Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge, stoga korišćenje naših servisa podrazumeva saglasnost korisnika da mu šaljemo e-mail i sms obaveštenja.

Pored navedenih prikupljamo, analiziramo i obrađujemo podatke o proizvodima koje naši posetioci traže i kupuju, kao i o stranicama koje posećuju. Te podatke koristimo da bismo poboljšali ponudu i izgled naših stranica, i omogućili Vam jednostavnije korišćenje, sigurniju i udobniju kupovinu. 

U svrhu marketinga i stalnog poboljšanja naše internet stranice podatke prikupljene na društvenim mrežama koristimo u svrhu informisanja potrošača o aktuelnim promocijama i ponudama, a u cilju interakcije i unapređenja odnosa sa pratiocima. Podaci se koriste za evaluaciju korišćenja naše internet stranice, za sastavljanje izveštaja o aktivnostima na stranici i za pružanje drugih usluga vezanih za korišćenje stranica i korišćenje interneta.

Kompanija Ignis staklo će vaše lične podatke koristiti isključivo u svrhe organizacije isporuke poručene robe, tehničke administracije web sajta, kako bi vam dala pristup posebnim informacijama ili za komunikaciju sa vama. Ignis staklo neće prodati podatke koje poseduje trećim licima, niti na tržištu. Zaposleni u kompaniji Ignis staklo su obavezni da poštuju poverljivost Vaših podataka.

Nikada i ni na koji način nećemo zloupotrebiti Vaše privatne informacije.

Nećemo predati Vaše podatke za kontakt trećim licima, sem ukoliko se to od nas bude zahtevalo zakonom.

Za sva dodatna pitanja i zahteve u vezi sa obradom podataka o ličnosti možete nas kontaktirati na info@ignisstaklo.rs