O nama

icon 20.png

Ignis staklo je porodična firma koja je pre više od 8 godina  krenula od visoko kvalitetnih tuš kabina, da bi danas za Vas proizvodila i montirala sve vrste staklenih elemenata kako za Vaš enterijer, tako i za eksterijer! 

Zamisao je bila da se Ignis staklo bazira i usavrši samo za staklene tuš kabine od kaljenih debelih stakala sa originalnim okovom, ali potrebe tržišta i želje naših mušterija su doprinele da proširimo ponudu.

Iz naše ponude izdvajamo staklene ograde za enterijer i eksterijer, staklene pregrade, kuhinjska stakla, kao i drugi nameštaj od stakla. 

Zbog nedovoljnog kvaliteta i asortimana okova na našem tržištu, odlučili smo da razvijemo i taj segment proizvodnje kako bismo našim kupcima ponudili najviši kvalitet proizvoda.

U sklopu Ignis stakla postoji radionica za izradu okova, gde nas tim stručnjaka dizajnira i izrađuje različite okove, trudeći se da isprate najviše standarde i poboljšaju kvalitet proizvoda.

Ono što nas definitivno izdvaja, što i naši dosadašnji klijenti ističu, je kvalitet i pedantnost pri izvođenju radova. Nasi radnici moraju da ispunjavaju uslov visoko obučenih majstora i da na terenu vode računa prvenstveno o proizvodu, ali i o higijeni i očuvanju Vaseg prostora.

Ignis staklo logo