+381 63 502 368

O nama

Porodična firma koja je osnovana 2014 godine kao izdvojena firma za tus kabine  od dugogodišnje kompanije koja datira još iz osamdesetih godina.

Zamisao je bila da se bazira i usavrši samo za staklene tuš kabine od kaljenih debelih stakala sa originalni okovom, ali potrebe tržišta i zelje nasih mušterija su doprinele da proširimo spektar ponuda.

Iz tog izdvajamo staklene ograde za enterijer i eksterijer, staklene pregrade, kuhinjska stakla i jos mnogi drugi nameštaj od stakla. Zbog nedovoljnog kvaliteta i asortimana okova na našem tržištu, proširili smo se i u toj sferi proizvoda.

U sklopu nase firme postoji radionica za izradu okova, gde nas tim stručnjaka dizajnira i izrađuje različite okove, trudeći se da isprate standarde i poboljšaju kvalitet proizvoda, samim tim zadovolji nase potrebe i ugodi klijentima u ispunjenju njihovih zelja.

Trudimo se da budemo kompletni i originalni u izvođenju nasih radova, te nasi radnici, moraju da ispunjavaju uslov visoko obučenih majstora i da na terenu vode računa prvenstveno o proizvodu, ali i o higijeni i očuvanju vaseg prostora.

Call Now Button