Tuš kabine sa kliznim vratima

Kupatilo je prostorija koja se koristi svakodnevno. Mesto gde se započinje i završava svaki dan i zato zaslužuje veliku pažnju pri uređenju. Ne dozvolite da se vaša ideja za uređenje kupatila svede samo na optimalno iskorišćenje prostora.

Čak i u mali kupatilski prostor moguće je spakovati sve neophodne elemente, a istovremeno učiniti kupatilo funkcionalnim i praktičnim.

Pronalaženje savršenih pločica, ali i prave tuš kabine, prilagođene postojećem prostoru može da napravi razliku između kiča i luksuza.

Tuš kabine su sve češći element današnjih, savremenih kupatila. Za razliku od nekadašnjih, gabaritnih i glomaznih kada, one spajaju lepo i korisno, daju funkcionalnost uz odličan dizajn izrade. Ukoliko imate malo kupatilo, staklo na njima će učiniti da izgleda znatno veće.

Visokokvalitetne tuš kabine sa kliznim vratima uglavnom su projektovane za prostore gde nema previše mesta. Klizno otvaranje je vrlo praktično i pogodno za ugradnju u manjim kupatilima. Karakteriše ih otvaranje u stranu, iza jednog ili više fiksnih delova.

Okovi i šine za klizanje stakla mogu biti kružni ili četvrtasti. Ovakve tuš kabine imaju široku upotrebu i mogu se videti kako po luksuznim apartmanima i hotelima, tako i u privatnim stanovima i kućama. Atraktivan izgled, funkcionalnost, kao i širok raspon cena učinili su ih dostupim većem delu populacije.

Praktično, a moderno rešenje našlo je put u savremenim domovima. Praktična klizna vrata omogućavaju jednostavan ulaz u kabinu, a posle tuširanja voda sa njih kaplje u unutrašnjost kabine, pa će vaše kupatilo ostati uvek suvo i uredno. Izgledaju aeorodinamično i kupatilu daju moderan izgled.

Call Now Button