Tuš kabine sa pivot vratima

Tuš kabine sa pivot vratima - idealno rešenje za kupatila svih dimenzija i oblika

icon7

Tuš kabine sa pivot  vratima su jedan od najboljih načina da od malog, ušuškanog kupatila napravite moderno kupatilo, Vašu oazu za uživanje.  

Šta su to tuš kabine sa pivot vratima?

Ove tuš kabine su naziv dobile po načinu otvaranja vrata na njima. Moguće je otvaranje vrata ka unutra i spolja, a otvaranje ka spolja je češća pojava u praksi.

Tuš kabine kao takve su postale novi simbol modernog kupatila, ali one kao izdvojeni segmenti sa sobom donose velike prednosti, što ih čini najčešćim izborom za sve vrste i veličine kupatila. 

Koje su to prednosti ove vrste tuš kabina?

Pre svega, tuš kabine sa pivot vratima su popularne zato što se vrlo lako može prilagoditi skoro svakom prostoru, bilo da je veliki ili mali, bilo da ima prave uglove ili ne, ovaj model tuš kabine će se uklopiti u svaki prostor.

To omogućava širok spektar mogućnosti ugradnje kako u stambenim, tako i u komercijalnim objektima, ispunjavajući naviše standarde estetike i funkcionalnosti.

Galerija

Često postavljana pitanja

Kakve sve mogu biti tuš kabine sa pivot vratima?

Po strukturi tuš kabine sa pivot vratima mogu biti:

  • Frontalne
  • Ugaone
  • Sa jednim vratima
  • Sa dvoje vrata 

Kako dihtuju tuš kabine sa pivot vratima?

Dihtovanje tuš kabina sa pivot vratima se vrši neutralnim, providnim silikonom najvišeg kvaliteta sa sanitarnim svojstvom u delu sa fiksnim staklima i sa tri vrste diht gume u delu sa vratima.

Kako ove tuš kabine mogu uticati na izgled kupatila?

Kombinovanje različitih boja, dezena, materijala i dekorativnih predmeta učiniće kupatilo jedinstvenim. Tome svakako u mnogome može da doprinese i izbor tuš kabine sa pivot vratima koja omogućava različite kombinacije i rešenja.

Da li postoje ograničenja u pogledu prostora u kupatilu?

Bez obzira na dimenzije i raspoloživ prostor, tuš kabine sa pivot vratima omogućavaju da uz malo kreativnosti vaše kupatilo može izgledati i lepše nego što ste mislili.

POVEZANI TEKSTOVI