Tuš kabine sa kliznim vratima

Nemate ideju kako opremiti kupatilo jer je malih dimenzija?

 

Treba da smestite mašine za pranje i sušenje veša, umivaonik, WC šolju, tuš kabinu i mnogo drugih elemenata, pritom da sve  funkcioniše, da voda iz tuša ne prska po okolini?

 

Ili Vam se samo sviđaju tuš kabine sa ramom koje izgledaju savršeno, praktične sa za održavanje, jednostavne za ulazak i izlazak, čvrste bez dodatnih delova koji narušavaju izgled?

 

Na dobrom ste putu da nađete pravo rešenje, jer je konačno i na naše tržište stigla TUŠ KABINA SA ZAOKRETNO KLIZNIM VRATIMA, ali pročitajte još neke od detalja koje će Vas sigurno interesovati!

klizno zaokretna tus kabina

Da, dobro ste pročitali! Konačno je i na naše trežište stigla tuš kabina koja je pravo rešenje za sve vrste kupatila, ako je malo – da štedi prostor, ako je veliko – da odaje luksuz kupatilu, ko želi ram oko cele kabine – ovo je pravo rešenje, jer je zato i dizajnirana ovako da na prvi pogled utisak dolazi samo od rama koji je izrađen od čvrstih komponenata da lagano može nositi vrata pri otvaranju i zatvaranju, izlazak vode tokom tuširanja je sveden na minimum, što je u slučaju kabina sa ovakvim minimalističkim ramom veoma retko.

sliding folding shower with frame 1 page 35
Klizna zaokretna kabina sa crnim ramom

Prednosti ovog modela

  1. Kod ovakvog načina otvaranja vrata, prolaz za ulaz i izlaz je mnogo efikasniji jer se vrata lagano guraju ka unutra uz bočno fiksno staklo i obezbeđuju više komocije nego što je slučaj sa ostalim modelima
  2. Korišćenje za stariju decu je bezbedno, jer ram daje veću sigurnost, a način otvaranja vrata olakšava ulaz i izlaz, jer se vrata laganu guraju ka unutra, umesto da se povlače u stranu
  3. O održavanju kabine se takođe mnogo mislilo. Na ovom modelu nema preklopnih stakala ili šarki i drugih elemenata koji štrče van stakla, pa je i održavanje lakše, jer voda nema gde da se zadrži i napravi naslagu kamenca, pogotovo kad se koristi Invisible Shield zaštitni premaz za staklo, koji smo obezbedili da lako i brzo možete nabaviti
  4. Lako se montira, pa sami možete da se poigrate i da sastavite kabinu sa osnovnim alatom koji posedujete

Cena i način plaćanja

Cena ovog modela za dimenzije (š×d×v) od 90×90×200cm do 120×120×200cm je 162€ na 6 mesečnih rata. Ako se plaća iz jedne rate, ostvaruje se popust od -60€ ili 910€

Način plaćanja je gotovinom, debitnom karticom ili preko računa firme. Cena je za proizvod, a ako želite da ipak mi to montiramo, naš tim majstora će to uraditi odgovorno i profesionalno u roku od 9 (devet) radnih dana od dana poručivanja kabine. Cena montiranja je 42€ sa PDV-ov na 6 mesečnih rata ili iz jedne rate 249€ sa PDV-om

AKCIJA!

Tuš kabine po ceni od 122€ (prava cena 162€) sa PDV-om

Model na koji važi akcija od -25% je tuš kabina sa zaokretno kliznim vratima i plaćanje se vrši platnim karticama na 6 (šest) mesečnih rata. Ako se plati iz jedne rate, ostvaruje se dodatni popust od -47€ (ukupna cena 685€ sa PDV-om)

U ponudi nije naše merenje i montaža kabine, ali postoji mogućnost da naš tim majstora montira i to se naplaćuje takođe sa popustom od -25% i košta  dodatnih 31€ sa PDV-om  na 6 mesečnih rata (122€ kabina + 31€ usluga montaže = 153€) ili iz jedne rate 186€ sa PDV-om

Tuš kabine sa kliznim vratima - neka i vaše kupatilo izgleda luksuzno

icon7

Tuš kabine sa kliznim vratima karakteriše atraktivan izgled, funkcionalnost, kao i širok raspon cena koji ih je učinio dostupim svima. 

Šta su to tuš kabine sa kliznim vratima?

Tuš kabine sa kliznim vratima karakteriše otvaranje u stranu, iza jednog ili više fiksnih delova. Ovakav sistem otvaranja vrata je pogodan kod manjih kupatila gde je prostor ograničavajući faktor, kao i kod kupatila gde neki drugi predmet ograničava otvaranje vrata. 

Pored navedenog, jedna od osnovnih prednosti tuš kabine sa kliznim vratima je i ta što je svedena na minimum okova, pa zaista predstavlja funkcionalni i estetski iskorak u odnosu na klasične tuš kabine.

Kakav sistem poseduju?

Naše tuš kabine sa kliznim vratima poseduju klizni mehanizam u gornjem delu kabine, što onemogućava vodu da dospe u mehanizam i da ga oštećuje. To značajno doprinosi dugotrajnosti i funkcionalnosti kliznog sistema na ovim tuš kabinama. 

Galerija

Često postavljana pitanja

Kakvim prostorima su namenjene tuš kabine sa kliznim vratima?

Tuš kabine sa kliznim vratima su u najvećoj meri namenjene kupatilima bez previše prostora. Imaju široku upotrebu i mogu se videti kako po luksuznim apartmanima i hotelima, tako i u privatnim stanovima i kućama.

Kako se održavaju tuš kabine sa kliznim vratima?

Ne zahtevaju posebno održavanje. Klizni mehanizam je veoma jednostavan, a kao što smo i napomenuli, nalazi se u gornjem delu tuš kabine, pa voda ne dospeva u njega. Dakle, dovoljno je jednostavno čišćenje tuš kabine kao i ostalih elemenata u vašem kupatilu. 

Koje vrste ovih tuš kabina postoje?

Možete birati između različitih vrsta, pre svega u odnosu na vrstu vrata koja mogu biti:

  • Frontalna sa jednim kliznim vratima
  • Frontalna sa dvoje kliznih vrata
  • Ugaona sa jednim kliznim vratima
  • Ugaona sa dvoje, kliznih vrata otvaranje na uglu

Da li kamenac može negativno uticati?

Kamenac kao takav niko ne želi videti u svom kupatilu je značajno narušava estetiku. Međutim, kamenac ne može uticati na tuš kabine sa kliznim vratima jer voda ne dospeva u mehanizam. Kako biste staklenu površinu tuš kabine zaštitili, preporučujemo nanopremaz za zaštitu od kamenca, koji jednostavnim nanošenjem na površinu štiti tuš kabinu od kamenca i značajno olakšava održavanje.

POVEZANI TEKSTOVI