+381 63 502 368

Staklo za kuhinje

Staklo je jedan od najpopularnijih materijala za kuhinju, bilo da želimo moderni, industrijski ili rustični stil uređenja, ovo je materijal sa kojim ne možemo pogrešiti. U ovom slučaju ono kuhinji daje posebnu notu atraktivnosti.

Staklo na zidu kuhinje je odlično rešenje ne samo zato što dobro izgleda, već će i sjajna površina stakla učiniti prostoriju vizuelno većom. Pritom je vrlo praktično i lako se održava.

Izbor staklenih obloga između kuhinjskih elemenata ima veliku prednost jer njihovom ugradnjom dobijamo praktično sve ono što poželimo. Štampanje raznih boja, dezena i uzoraka može kuhinjskom prostoru da da potpuno novi izgled.

Izbor potpuno personalizovanog staklenog panela u kombinaciji sa lepom i kvalitetnom kuhinjom sa, recimo, LED rasvetom znači stvaranje prostora na kome će nam zavideti.

Stakla za kuhinje su novi pravac u uređenju enterijera u Srbiji. Ona mogu da se postavljaju umesto keramičkih pločica u kuhinjama, preko njih, kao obloge šankova, na raznim stubovima ili pregradnim zidovima.

Staklene obloge se izrađuju od stakla visokog kvaliteta, koje se ojačava u procesu kaljenja i time maksimalno očvršćuje i zbog toga dobija veliku otpornost na udarce ili neka druga fizička oštećenja.

Slika na staklu je zaštićena od oštećenja samim staklom, tako da ne može doći do ogrebotine ili nekog drugog oštećenja.Održavanje kuhinjskog stakla je izuzetno lako.

Dovoljno ih je obrisati običnom pamučnom krpom i sredstvom za pranje stakala. Još jedna prednost u odnosu na tradicionalne pločice je ta što nema fugni samim tim nema mogućnosti za skupljanje prljavštine u istim.

Call Now Button