Staklene pregrade

Staklo u enterijeru poslednjih godina je trend, ali koliko god da je moderno, akcenat kod upotrebe ovog materijala je pre svega na njegovoj praktičnosti i funkcionalnosti.

Lako je za održavanje i može se upotrebiti na različite načine, najčešće u vidu staklenih pregrada, ali tu su i staklena vrata koja mogu da budu uzuzetno praktična.

Staklene pregrade u upotrebi su kako u stanovima i kućama, tako i u poslovnim prostorima. Predstavljaju odličan izbor za razdvajanje prostorija zbog toga što su izuzetno funkcionalne, ali i zato što estetski ostavljaju vrlo lep utisak.

Moderni prostori jednostavno odišu elegancijom zahvaljujući ovakvim materijalima. Pregradni "zidovi" od stakla sve su popularniji jer fizički razdvajaju prostorije, a sa druge strane, vizuelno potpuno otvaraju prostor.

One omogućavaju uštedu prostora, ali i pružaju mnogo više prirodne svetlosti tokom dana. Imaju dobru izolaciju, a odgovaraju i visokim standardima estetike.

Staklene pregrade su idealna zamena pregradnim zidovima, kako u ugostiteljskim objektima, tako i u stanovima, kućama, ali i poslovnom prostoru. One ispunjavaju sve estetske i bezbednosne kriterijume, jednostavno se montiraju i još lakše održavaju.

Iako je staklo proziran, jednoličan materijal, to ne znači da ne postoje njegove varijacije koje
dodatno mogu da oplemene vaš ambijent. U ponudi je veliki izbor pregarada od providnog stakla, bojenog, matiranog do graviranog po motivu.

Uz malo ukusa i dobrog plana, bilo koja vrsta stakla odlično će odgovarati vašem enterijeru ili eksterijeru.

Call Now Button