Paravani za tuš kabine

Paravani za tuš kabine - za moderan walk-in tuš

icon4

Paravani za tuš kabine uz moderan, minimalistički stil u vaše kupatlo unose i funkcionalnost i od vaše tuš kabine stvaraju jedinstven walk-in prostor, bez bilo kakvih poteškoća prilikom korišćenja. 

Kada se koriste paravani za tuš kabine?

Paravani su idealno rešenje za kupatilo bez kade. Oni su u obliku pregradnog zida koji odvaja prostor tuš kabine od ostatka kupatila i na taj način sprečava dospevanje vode u preostali deo kupatila.

Jednostavnost, minimalistički izgled i funkcionalnost zaista tuš paravanima daju oreol jednog od najpoželjnijih rešenja za savremena kupatila.

Čak i najmanje kupatilo može biti pretvoreno u ugodan i funkcionalan dеo vaše kuće. Sve što je neophodno je da izaberete odgovarajući dizajn tuš paravana i praktično iskoristitе prostor koji imate.

Zašto izabrati tuš paravan pre drugih rešenja?

Fiksni stakleni panel kao tuš paravan, izveden sa U profilom je najlakši i najpovoljniji način da renovirate svoje kupatilo i date mu savremen izgled. Tuš paravan daje više izbora kod dizajna, а krajnji izgled je moderan i elegantan napravljen po vašoj meri i želji.

Takođe, montiraju se bez okova i spojeva, što u značajnoj meri olakšava montiranje, ali i kasnije održavanje.

Paravani za tuš kabine

Galerija

Često postavljena pitanja

Kako se još mogu koristiti paravani za tuš kabine?

Paravani se mogu koristiti i kako bi se pregradio jedan deo kupatila čak i kada se sa druge strane ne nalazi tuš, a u tom slučaju često su dovoljna samo staklena vrata.

Koji tipovi paravana za tuš kabine postoje?

Tuš paravani mogu biti u vidu jednog fiksnog pregradnog zida koji odvaja tuš kabinu od ostatka kupatila i štiti od prskanja, ali i paravani koji se sastoje od više panela. Ukoliko je to slučaj, najčešće je jedan deo fiksan, dok je drugi deo pokretan i omogućava fleksibilnost u zavisnosti od prostora u kupatilu.

Koje su prednosti paravana za tuš kabine?

Brojne su prednosti:

  • Maksimalno iskorišćen prostor
  • Lako održavanje
  • Značajne mogućnosti kada je dizajn u pitanju
  • Brza i jednostavna montaža i demontaža
  • Može se koristiti kao pregrada u kupatilu čak i ako se sa druge strane ne nalazi tuš kabina

Kakva stakla i mehanizmi se koriste za paravane?

Ukoliko su u pitanju paravani za tuš kabine sa više panela, mogu se koristiti kako klizna vrata, tako i dupla klizna vrata, ali i klasična, pivot vrata.

Stakla mogu biti različitih dimenzija i dizajna, mogu biti providna ili peskarena. U svakom slučaju odišu elegancijom i sigurnošću.

POVEZANI TEKSTOVI