+381 63 502 368

Tuš kabine sa pivot vratima

Tuš kabine su postale novi simbol modernog kupatila, ali one kao izdvojeni segmenti sa sobom donose velike prednosti.

Pivot tuš kabina je jedan od načina da od malog ušuškanog kupatila napravite vašu oazu za opuštanje. Ona je dobila ime po načinu otvaranja koje je moguće i ka unutra i spolja, gde je spoljno otvaranje češća pojava.

Model pivot tuš kabine odlikuje to što se može prilagoditi skoro svakom prostoru i što omogućava široki spektar primene u stambenim i komercijalnim objektima.

Po strukturi one mogu da budu frontalne, ugaone, sa jednim ili dvoje vrata. Dihtovanje tuš kabina sa pivot vratima se vrši neutralnim, providnim silikonom najvišeg kvaliteta sa sanitarnim svojstvom u delu sa fiksnim staklima i sa tri vrste diht gume u delu sa vratima.

Kombinovanje različitih boja, dezena, materijala i dekorativnih predmeta učiniće kupatilo jedinstvenim. U tome svakako može da doprinese i izbor tuš kabine. Bez obzira na dimenzije i raspoloživ prostor, svako kupatilo uz nekoliko ideja može izgledati kao sa naslovne strane časopisa.

Uređenje ovog intimnog prostora nameće potrebu istraživanja i pronalaženja različitih ideja za stvaranje kompletne oaze za odmor, relaksaciju i negovanje lične higijene.

Činjenica je i da kupatilo kao privatni deo svakog doma, može da ostavi jak utisak na sve posetioce, pa se zato danas posvećuje velika pažnja njegovom uređenju.

Call Now Button