LED ogledala za kupatilo

LED ogledala za kupatilo - element koji svako kupatilo pretvara u moderan i funkcionalan prostor

icon2

LED ogledala za kupatilo su svoju popularnost stekla zahvaljujući svojoj funkcionalnosti koja se ogleda u tome što pruža dovoljno svetlosti i u prostorijama gde nema dovoljno prirodne svetlost, ali i zbog toga što sa njima svako kupatilo izgleda kao moderno dizajnirano.

Kako izabrati ogledala za kupatilo?

Ogledala za kupatilo su centralni element svakog kupatila! Ako malo razmislite, setićete se da u svakom kupatilu u kom ste bili ogledalo dominira i najčešće određuje celokupan utisak o tom kupatilu. Iako postoje različiti stilovi za koje se ljudi opredeljuju kada opremaju svoje domove, ogledalo je neizostavan element koji nudi toliko mogućnosti da se može uklopiti u bilo koji stil.

Izaberite ogledalo bilo kog oblika: okruglo, pravougaono, nepravilnog oblika; izaberite ogledalo sa ramom ili bez njega; izaberite ram u boji ili jednostavno beli; Izaberite ogledalo bez osvetljenja ili sa LED osvetljenjem ukoliko želite moderniji izgled i veću funkcionalnost.

Šta su to LED ogledala za kupatilo?

Zašto je LED osvetljenje donelo toliki napredak kada govorimo o ogledalima za kupatilo? Pre svega zato što je to ravnomeran izvor svetlosti, što je ključno kod ogledala budući da daje prirodno, ujednačeno i svetlo bez senki.

LED ogledala za kupatila se satoje od običnog ogledala koje sadrži traku od providnog stakla kroz koju prolazi svetlost i osvetljava korisnika. Takođe, deo tog svetla osvetljava i prostor između ogledala i zida kupatila, pa je moguće korisiti ovu vrstu ogledala i kao jedino osvetljenje u kupatilu u određenim situacijama.

Galerija

Često postavljena pitanja

Da li su LED Ogledala za kupatila otporna na vlažnost?

Da, LED ogledala su kreirana tako da mogu da podnesu vlažnost koja se stvara prilikom korišćenja kupatila. Sva naša LED ogledala su testirana i u potpunosti bezbedna za upotrebu.

Kako se pali i gasi osvetljenje na LED ogledalu?

LED ogledala nemaju posebno dugme, niti bilo šta što narušava izgled samog ogledala, već se osvetljenje pali i gasi na dodir.

Koje je jačine osvetljenje na LED ogledalima?

Ogledalo sa svetlom i LED svetlom koje može biti dekorativno ili dovoljne jačine da osvetli celu figuru, pa i prostoriju.

Kako se montira ogledalo?

Montaža ogledala na zid se deli na dva tipa, u zavisnosti od postavljanja, to može biti lepljenje silikonom ili kačenje.

Koje su prednosti LED ogledala?

  • Jasniji odraz
  • Duži radni vek
  • Manja potrošnja energije

POVEZANI TEKSTOVI