Paravani za kade

Paravani za kade - zaboravite na zavese, vreme je za viši nivo

icon5

Paravani za kade su inovacija u domenu opreme za kupatila, koja je nastala iz potrebe da se dodatno olakša tuširanje i poboljša estetski izgled kupatila. Moderno dizajnirani paravani kreirani su tako da ne zauzimaju mnogo prostora, a značajno utiču na estetiku.

Zašto su vam potrebni paravani za kade u kupatilu?

Paravani za kade u kupatilu imaju višestruku namenu. Pre svega, oni su tu da štite kupatilske elemente od kvašenja prilikom korišćenja kade. Dakle, služi kao idealna zamena za zavese u kupatilu, jer su mnogo elegantije rešenje, ali i funkcionalnije.

Koje su to prednosti paravana za kade?

Paravani, za razliku od zavesa, imaju značajan estetski efekat na vaše kupatilo. Postavljanjem paravana za kadu, bez okova i nepotrebnih elemenata, kupatilo dobija elegantan i moderan izgled. 

Takođe, ne manje bitno je i to što je staklenu površinu paravana za kadu mnogo jednostavnije održavati nego plastičnu zavesu. To u velikoj meri unapređuje i higijenu samog prostora, što je kada je kupatilo u pitanju zaista krucijalno. 

Fiksiran ram sa staklom na kadi izgleda u potpunosti kao sastavni deo kupatila i ne zauzima dodatni, suvišni prostor. Svedene linije, skladne boje uklopljene sa ostatkom keramike i staklena površina učiniće da manje kupatilo izgleda prostrano.

Galerija

Često postavljana pitanja

Kakvi sve mogu biti paravani za kade?

Mogu biti fiksni paravani koji se sastoje samo od jednog panela, ali mogu biti i paravani koji su sastavljeni od više panela od kojih je jedan najčešće fiksni, a drugi mobilni.

Kako održavati paravan za kadu?

Paravani se održavaju na jednostavan način, čišćenjem običnim sredstvom za čišćenje stakala. Ukoliko vam kamenac stvara problem, predlažemo da koristite nanopremaz za zaštitu od kamenca kao veoma efikasno sredstvo i sredstvo koje se lako koristi.

Kakva vrata se mogu koristiti kod paravana za kade?

Kod fiksnih paravana se ne koriste vrata, dok se kod druge vrste paravana mogu koristiti: 

– Klizna vrata koja se otvaraju u stranu 

– Pivot vrata koja se mogu otvarati ka unutra ili ka spolja u zavisnosti od prostora

Koji materijali se koriste za izradu paravana?

U pogledu materijala izrade razlikuju se stakleni paravani za kadu i oni od pleksiglasa. Stakleni su nešto najkvalitetnije i istovremeno dekorativno čime možete zaštititi kadu.

POVEZANI TEKSTOVI