Ogledala

Ogledala su oduvek bila neizbežan deo dekoracije svakog doma, a razlog tome je njihova višestruka upotrebna i dekorativna uloga. U stanu mogu da se postave kao delovi nameštaja, ali i kao finalni dekorativni detalji. U svakom slučaju njihova magična moć je mnogo veća.

Ogledala mogu u potpunosti da transformišu vaš životni prostor i da ga učine vizuelno mnogo prostranijim i svetlijim. Ovo je naročito koristan trik za male prostorije ili stanove.

Postavka ogledala u različitim stilovima, od starinskih do savremenih jednostavan je način oplemenjivanja vašeg stana. Lepo ogledalo može da funkcioniše u celokupnoj šemi dekora poput umetničkog dela. Ona daju dubinu prostoru i dobijaju centralno mesto, pa samim tim pomažu da ostatak dekora zablista.

Ako ste u potrazi za idejama za uređenje prostora, uz pomoć ogledala možete postići pun pogodak.
Ukoliko postavite ogledalo na zid koji se nalazi naspram prozora uverićete se koliko je na ovaj način vizuelni utisak prostora uvećan i obogaćen.

Ako, s druge strane, želite neku prostoriju da učinite svetlijom, pronađite najbolji ugao u odnosu na izvor svetlosti pod kojim će ga ogledalo odbijati upravo na onu stranu koju želite dodatno da osvetlite.

Uloga ogledala je neprikosnovena kada je reč o dekorativnoj odnosno estetskoj dimenziji. Zahvaljujući unapređenoj izradi najrazličitijih oblika samih ogledala ili ramova za njih, gotovo da nema prostorije u stanu u kojoj ona ne mogu da pronađu svoje mesto.

U domu ona ističu i naglašavaju stil enterijera, a svaki prostor čine lepšim i kompletnijim, ako dobiju adekvatno mesto i odlučite se za odgovarajući ram ili oblik.

Call Now Button