Fiksni paravani za kupatilo

Čak i najmanje kupatilo može biti pretvoreno u ugodan i funkcionalan dеo vaše kuće. Sve što je neophodno je da izaberete odgovarajući dizajn i praktično iskoristitе prostor koji imate.

Tuš paravani su idealno rešenje za kupatilo bez kade. Mogu biti u vidu jednog pregradnog zida, kako bi odvojili tuš od ostatka kupatila i štitili od vlaženja preostalog prostora.

Međutim, postoje i tuš paravani koji se sastoje od više panela. Jedan deo je najčešće fiksan, a drugi pokretan kao klizna ili obična vrata, u zavisnosti od raspoloživog prostora u kupatilu.

Fiksni stakleni panel kao tuš paravan, izveden sa U profilom je najlakši i najpovoljniji način da renovirate svoje kupatilo i date mu savremen izgled. Tuš paravan daje više izbora kod dizajna, а krajnji izgled je moderan i elegantan iygled napravljen po vašoj meri i želji.

On je i povoljnija opcija od staklene tuš kabine, a ima mnogo prednosti.

Za ovu vrstu distanciranja od ostalog dela kupatila opredeljuju se najčešće oni koji teže ulaze u kade ili tuš kabine kao što su starije osobe i deca. Odiše minimalističkim modernim dizajnom koji je još uvek u trendu, a štedi i dragoceni prostor pri čemu vaše kupatilo i dalje izgleda luksuzno i prostrano.

Uz neobične pločice na zidu, moderne sanitarije, police za odlaganje stvari možete da udahnete savršenstvo i atraktivnu notu u vaše kupatilo. Na taj način će i vaš mali prostor za higijenu odvojen "samo" paravanom delovati romantično.

Kažu da kupatilo sa pravom nosi titulu najličnijeg prostora u kući i ne čudi što najbolje oslikava karakter samih ukućana. Možda ćete vi to učiniti izborom pravog paravana.

Call Now Button